Peugeot 206: 206cc 2.0 16v start niet

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 16v

Hoi , zit vrij plotseling met een probleem met de 206cc 2.0 16v van 2002. heeft altijd goed gestart maar vandaag plotseling reageerde de auto niet meer op de sleutel om de deuren te openen en nadat ik de deur handmatig open had gedaan en wou starten gebeurde er totaal niks. zelfs geen lampje dat brande. gewoon hetzelfde effect als je bijv de accu los heb dus helemaal niks.

na een tijdje deed hij het ineens wel weer en heb ik gewoon kunnen rijden. maar na wat stil te hebben gestaan is de auto weer zo dood als wat. af en toe brande alle lampjes zoals altijd als je contact aanzet , maar zodra ik wou starten hoorde ik een tikje en sloeg weer alles uit. na de nodige pogingen gestart en kreeg allerlei storingen en de auto bleef niet stationar lopen.

accu ziet er mooi groen uit op de indicator.

wat zou dit kunnen zijn?

alvast bedankt voor de reacties

Angelo_27

Geplaatst door Angelo_27 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

hans4074 (0) PRO, 14 jaar geleden

Zitten de accuklemmen goed vast en zijn ze schoon? Er loopt vanaf de plus-zijde van de accu een plus-kabel naar de zekeringskast in de motorruimte. Staat de moer van de aansluiting zek.kast toevallig niet los?

TrafficBandit (0), 14 jaar geleden

Waarschijnlijk is je accu dood. Haal de accu maar eens los en sluit de klemmen via een startkabel aan op de accu van een andere auto. Als je dan geen problemen hebt dan is je accu dus op.

Angelo_27 (0), 14 jaar geleden

durf het bijna niet te zeggen haha maar de accuklem zat er nogal los op. heb hem aangedraaid en nu geen problemen meer! toch bedankt voor de tips!

Angelo_27 (0), 12 jaar geleden

was dus een losse accuklem

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.