Peugeot 206: 206cc Cabriokap sluit niet

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 16v

Hallo,

Bij mijn 206cc wil de cabriokap niet meer dicht. Staat nu in de garage, maar nog geen oplossing gevonden. Auto is uitgelezen, geen storingen.
Heeft iemand dit probleem al eens aan de hand gehad?
Ik zie jullie reacties met belangstelling tegemoet.
Groeten,
Theo

theorie

Geplaatst door theorie (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

hans4074 (0) PRO, 15 jaar geleden

Bedoel je met garage de dealer? Zo ja, dan kunnen ze aldaar toch via meting gegevens de status van de diverse schakelaartjes controleren, al dan niet met de hand bedient en dan kijken of de status hiervan veranderd. Is procedure handmatig resetten al gedaan? Als je zelf hiermee bezig bent of gaat.....deze handmatige procedure staat in het handleidings-boekje (nu maar hopen dat deze erbij zit)

theorie (0), 15 jaar geleden

Hoi Hans,
De garage is idd de dealer. Daar hadden ze nog niet echt tijd gehad om verder te kijken. En gelukkig de handleiding is erbij, maar er zit nog garantie op de auto, vandaar. Ik heb al vaker goede oplossingen gekregen via Problemcar dus vandaar deze poging. Blijft een raar geval vind ik.
Gr.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.