Peugeot 306: 306 loopt bij warme motor onregelmatig valt bijna stil

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4 monopoint KFX ??

Hallo ik heb een probleem met een 306 , hij loopt vaak nadat de motor op temperatuur is (koelvin aangeslagen) even erg onregelmatig en valt bijna stil. Geen storingen uitleesbaar, Voordat het probeem zich weer voordeed hebben we al een nw ecu geplaatst en een nw lambda sonde geplaats ook is een nw temp sensor geplaatst.
Onder het rijden gaat ook vaak het oliedruk en stop lampje branden. De motor houdt dan even in.
We hebben de eerste keer gevonden dat als de motor onregelmatig begint te lopen, dan valt het lambda signaal uit en even laten komt hij weer terug. De ecu is verv door een gereviseerde van AC tronics. In de oude zat een fout, weet niet welke. De auto heeft het 2 weken goed gedaan nu weer de zelfde klachten.

robbie114

Geplaatst door robbie114 (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 306? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

oldtimer (0) PRO, 16 jaar geleden

massaaansluiting van de motor naar de carrosserie en naar de accu goed contoleren heb geregeld meegemaakt dat de soldering van het oog op de versnellingsbak losgerot was en de kabelboom achterlangs de motor ook gord bekijken ivm het branden van het oliedruklampje.

machiel (0), 14 jaar geleden

Vervuild gasklephuis

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 of stel zelf een nieuwe vraag.