Peugeot 106: aandrijfas

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4 I

Als ik een bocht naar links of rechts maak, dan hoor ik een ratelend/tikkend geluid voor bij mijn banden.
En als ik een hele scherpe bocht naar links maak dan lijkt het of ik mijn grip verlies, net alsof ik elk moment uit de bocht kan schieten.Nou heb ik gehoord dat het mijn aandrijfas moet zijn. Weet iemand hoelang ik hier mee door kan rijden ??? of is het beter om het gelijk te laten maken ???, want voor de rest rijd die prima, maar de automonteur zei dat ik hier nog goed effe mee (een jaartje zei die) door kan rijden. En wie weet of dit een dure reparatie is ??? alvast bedankt....

royka

Geplaatst door royka (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 106? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

hellbat (0) PRO, 18 jaar geleden

klinkt als een homokineet inderdaad, niet al te lang mee doorrijden, de kans is aanwezig dat deze breekt, en je helemaal niet meer vooruit komt. (hoelang is moeilijk te zeggen vanop afstand).

De prijs kan ik je niet precies zeggen, maar een set aandrijfassen ( links + rechts) liggen bruto op ongeveer 300 euro bij de automaterialenhandel.

Als je mij even je kenteken ( dus de nummerplaat, niet het hele kentekenbewijs inscannen en doormailen) wilt mailen, kan ik je precies vertellen hoeveel ze kosten, dit is afhankelijk van het type motor, aan alleen 1.4 i heb ik niets .

succes Marcel

royka (0), 17 jaar geleden

bedankt Marcel, maar ik heb vandaag nieuwe assen eronder laten zetten voor 330 Euro (links en rechts)...nogmaals bedankt voor je reactie en de hulp...

hellbat (0) PRO, 17 jaar geleden

veel plezier dan met je voiture.

groeten Marcel

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 106 of stel zelf een nieuwe vraag.