Peugeot 307 2005: Aanhoudende Motorstoring

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: NFU, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 80

Na vervanging van de drukgroep kreeg ik motoriseringen, voornamelijk uitlaatgassen maar soms ook alle andere zoals abs en remsysteem. Soms geeft de auto een ‘stotter’ en gaat dan heel erg brommen. Bij schakelen schiet de toerenteller heel hard omhoog maar hoor je de motor niet ‘gieren’, ook lijkt het alsof de power eruit is. Bij stoppen een sleutel eruit en opnieuw starten is het weer even weg. Het storing lampje blijft altijd branden. Soms piept het maar gebeurt er verder niets.
Kan dit ontstaan zijn na vervangen drukgroep? Daarvoor heb ik nog nooit een storing gehad. Ondertussen heeft de garage (van Mossel) de bougies vervangen en de bobine vervangen. Ook nog eens de motor gespoeld. Ik kom er niet uit met ze.

PretMetJet

Geplaatst door PretMetJet , lid sinds 1 maand geleden

3 Reacties

kaleido 1 PRO, 1 maand geleden

Geen massakabel vergeten aan te sluiten of een kabel klem zitten?

    Ik ga het doorgeven, dank voor je reactie. - PretMetJet, 1 maand geleden

PretMetJet, 4 weken geleden

Nog steeds niet opgelost, moet nu een tank met Euro98 leegrijden, maar de storingen blijven opkomen. Vooral als de motor warm is.

kaleido 1 PRO, 4 weken geleden

Wat zijn de storingscodes dan en wat doen ze er aan , alleen wissen ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.