Peugeot 307 2005: Aanhoudende Motorstoring

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: NFU, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 80

Na vervanging van de drukgroep kreeg ik motoriseringen, voornamelijk uitlaatgassen maar soms ook alle andere zoals abs en remsysteem. Soms geeft de auto een ‘stotter’ en gaat dan heel erg brommen. Bij schakelen schiet de toerenteller heel hard omhoog maar hoor je de motor niet ‘gieren’, ook lijkt het alsof de power eruit is. Bij stoppen een sleutel eruit en opnieuw starten is het weer even weg. Het storing lampje blijft altijd branden. Soms piept het maar gebeurt er verder niets.
Kan dit ontstaan zijn na vervangen drukgroep? Daarvoor heb ik nog nooit een storing gehad. Ondertussen heeft de garage (van Mossel) de bougies vervangen en de bobine vervangen. Ook nog eens de motor gespoeld. Ik kom er niet uit met ze.

PretMetJet

Geplaatst door PretMetJet (0) , lid sinds 1 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (290) PRO, 1 jaar geleden

Geen massakabel vergeten aan te sluiten of een kabel klem zitten?

    Ik ga het doorgeven, dank voor je reactie. - PretMetJet (0), 1 jaar geleden

PretMetJet (0), 1 jaar geleden

Nog steeds niet opgelost, moet nu een tank met Euro98 leegrijden, maar de storingen blijven opkomen. Vooral als de motor warm is.

kaleido 1 (290) PRO, 1 jaar geleden

Wat zijn de storingscodes dan en wat doen ze er aan , alleen wissen ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.