Peugeot 0: aanjager 206 piept

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1400

hoe kan ik het beste mijn aanjager eruithalen hij piept zou wel een lagertje zijn
heeft iemand tip, als ik onder de stuurstang kijk zie ik hem zitten gepropeert te draaien rechtom geen beweging in te krijgen mischien gaatje je boren in het lager huisje dan vet in spuiten ?

adriaan.spijker

Geplaatst door adriaan.spijker (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

hans4074 (0) PRO, 14 jaar geleden

Het 1ste stukje los kan inderdaad lastig gaan, maar moet toch op deze manier = rechtsom los. Eventueel kun je met beleid proberen om m.b.v. bijv. een stevige, lange schroevendraaier de voorzijde (schutbordzijde) de ventilatorgrondplaat te "helpen" door em los te tikken. Weet zo even niet of er in de voet van de ventilatorgrondplaat toevallig nog een borgschroefje kan zitten? Meestal niet, maar dacht dat de mogelijkheid er wel zat? Dan zou het schroefje zo'n beetje rechtsboven moeten zitten, dus kijk nog even voor de zekerheid.
Het gaatje boren: hmmmm........je weet niet waar het piept en als je de ventilator er uit hebt kun je zien wat je doet. Mocht je toch besluiten de ventilator eruit te halen, dan moet de stuurstang onderaan ook los = bout door kruisstukje eruit en stang opzij.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 0 of stel zelf een nieuwe vraag.