Peugeot 206 1.9d: accu/dynamo problemen

Bouwjaar: 1999

Mijn accu laad niet meer op,,omdat de auto niet meer start.
Kort geleden dynamo vervangen voor een gebruikte dynamo. Tijdje geen problemen mee gehad, maar nu wil de auto niet meer starten.
De dynamosnaar is ook recent vervangen door een nieuwe.

Plotseling bij het rijden, brand het acculampje op het dashboard en na een half uur, brand het lampje minder fel tijdens het rijden.

De volgende ochtend contactsleutel gedraaid en het acculampje brand niet meer, maar de rest van de lampjes wel.En bij het starten van de motor, brand wel het acculampje zwak en gaat niet uit. Ik heb een nieuwe accu erin gezet, maar dit helpt ook niet.

Bij contact aanzetten, brandt het lampje nog steeds niet. Bij het starten brand het acculampje wel maar dan zwak, wat eigenlijk niet hoort.

Ik hoop dat iemand mij hiermee kan helpen,

Bij voorbaat dank.

abdel87

Geplaatst door abdel87 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ivo4682 (0), 18 jaar geleden

zijn de hoofdzekeringen heel en kijk ook eens naar de aansluitingen aan de dynamo en de accu klemmen en massa punten op de versnellingsbak

jan5047 (0) PRO, 18 jaar geleden

Spanningsregelaar of koolborstels defect zitten achter op dynamo
succes jan

abdel87 (0), 18 jaar geleden

Dynamo vervangen en alles is weer okee.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.