Peugeot 206: motorlampje blijft branden......

Bouwjaar: 1999

hallo,

Mijn peugeot 206 GT (GTI blok) reageerd regelmatig erg schokkerig tijdens het rijden, net of hij continu inhoud. vervolgens gaat ook nog eens het motorlampje branden. bij de garage hebben ze de stekker van de GRP sensor ( of RGP??) los gekoppeld. na 3 dagen rijden kwam het euvel weer terug. Nu heb ik de auto net 2 weken, kan het zijn dat het aan de benzine ligt? ik tank namelijk euro 95. misschien dat de vorig eigenaar euro 98 heeft getankt??

ruud10611

Geplaatst door ruud10611 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jan5047 (0) PRO, 18 jaar geleden

dat loskoppelen heeft geen zin zo'n sensor zit er niet voor niets op de auto uit laten lezen om zo achter de storing te komen is de enige oplossing
succes jan

205GTiGriffe (0) PRO, 18 jaar geleden

Uit laten lezen.

ruud10611 (0), 18 jaar geleden

auto is inmiddels bij bij de dealer uitgelezen. stationair regelaar was zwaar vervuild en is grondig schoongemaakt.Het toerental was ook zeer instabiel. tevens is de gaskabel gesmeerd, omdat het gaspadaal erg stroef ging en het de neiging had te blijven hangen.auto rijdt nu weer perfect en ik hoop dat dit zo zal blijven.
Bedankt voor de reacties!!

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.