Peugeot 206: Fluitend/blazend geluid.

Bouwjaar: 2001

Hallo,

Sinds een paar dagen hoor ik tijdens het rijden een blazend geluid dat soms overgaat in fluiten. Als ik meer toeren maak of op de rem trap is het geluid weg, maar zodra ik minder gas geef of het gas los laat is het geluid terug.. Het geluid lijkt ook net onder het dashboard vandaan te komen. Ik kan alleen niet ontdekken wat. Iemand een idee??

Wasbeer

Geplaatst door Wasbeer (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

306 cabrio (0) PRO, 18 jaar geleden

Wat voor motor? In eerste instantie denk ik aan de rembekrachtiger waarvan het vacuum lekt.

Wasbeer (0), 18 jaar geleden

Ik heb een 206 1.4 XR 5D.
Tijdens het remmen is er voor mijn gevoel niets mis.. Kan zijn dat dit geleidelijk is gegaan en dat ik het niet gemerkt heb.

is dat makkelijk te controleren?

mechiel (0), 18 jaar geleden

ik heb zo'n soort gelijk probleem, is het ook weg als je de koppeling in trapt??

Wasbeer (0), 18 jaar geleden

Nope, alleen als ik rem of voldoende toeren maak. Laatst was het ook gewoon een dag weg. Geen idee hoe. Ik heb wel gemerkt dat als ik voor het starten (en de rembekrachtiger dus nog niet is ingeschakeld) een paar keer op de rem trap het probleem minder is, of zelfs later optreedt... Aangezien ik er verder niet uit kom gaat ie binnenkort toch maar de de garage in... ik had gehoopt dat te kunnen rekken tot de eerstvolgende APK, maar dat duurt nog bijna 2 maand

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.