Peugeot 206: niet starten na een klein ongeval met enkel blikschade

Bouwjaar: 2001

hey,
ik heb net een ongeval gehad met m'n peugeot 206 gti,m'n linker koplamp,bumper,mistlicht en grill zijn naar de haaien en m'n linkerband staat plat voor de rest niks geraakt of geen andere schade te bespeuren....toch start de auto niet meer,moter gaat vlotjes rond maar slaat niet aan.
ik heb de zekeringen gekontroleert vanwege de kapotte koplamp maar die zijn allemaal intact,heb gezocht achter eventuele losgekomen sensors of stekkers maar alles lijkt me goed aangesloten te zitten.
Op m'n daschboard brand de waarschuwing STOP maar alles lijkt me toch nog te werken...behalve starten dan!
Iemand enige ervaring hiermee??
alvast bedankt voor jullie antwoorden en vriendelijke groeten!

dimi2250

Geplaatst door dimi2250 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

306 cabrio (0) PRO, 18 jaar geleden

Schokschakelaar van brandstoftoevoer is in werking gekomen, zit onder motorkap tegen linker voorscherm, rode of zwarte knop die je moet indrukken.

oldtimer (0) PRO, 18 jaar geleden

Ik ben bang dat er geen schoksensor meer inzit maar dat deze is geintigreerd in de airbag module en dat er toch meer aan de hand is dan alleen maar wat blikschade, kijk maar eens of de gordelspanners zijn afgegaan want dan is ook de benzinetoevoer elektronisch afgesloten.

dimi2250 (0), 18 jaar geleden

hey,jongens sorry dat het zo lang duurde voor ik antwoorde... bij deze bedank ik 306 cabrio voor z'n goede raad want inderdaad moest ik onder de motorkop slecht de rode (reset)knop indrukken en de wagen startte zonder probleem! tja je moet het maar weten he hahaha!!
ik ben nu lekker op zoek naar nieuwe onderdelen en zal blij zijn als m'n bakkie terug straatwaardig is...jongens allemaal nog eens bedankt voor jullie reactie he groetjes enne...beste wensen he

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum