Peugeot Partner: acculamp ruitewisser richtingaanwijzers ventilator verwarming

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: dw8b

Ik heb een partner in werkplaats gekregen waarvan de acculamp blijft branden. De wissers, de ventilator en richtingaanwijzers werken niet. De batterijspannings is 14V bij draaiende motor. Omdat de bsi al deze functies stuurt heb ik deze vervangen. Alles werkte weer perfect. Echter na enkele uren moest ik de wagen verplaatsen en merkte ik dat er terug niets meer werkte. Wagen terug binnen genomen en voedingen en massa van bsi nagelopen. Geen fouten gevonden. Ik ondervond van wanneer ik de blauwe 26-polige stekker op bsi los- en terug vastplug dat alle problemen terug weg zijn voor een paar uur. Kan er iemand mij een gouden tip geven of is iemand bekend met dit fenomeen? IK word er moedeloos van. Alvast bedankt.

vervoort11761

Geplaatst door vervoort11761 (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Partner? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

marcel7031 (0) PRO, 13 jaar geleden

Ga eens voor de lol toch een extra massakabel leggen tussen het blok en de accupool.
Soms kreeg ik toch rare storingen te pakken met extra massa.
Wiebel eens aan de bedrading? Een andere bsi heeft helaas niet geholpen dus het lijkt dat de storing er nog inzit?
succes.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Partner of stel zelf een nieuwe vraag.