Peugeot 307: Achteraf inbouwen RT3 navigatie

Bouwjaar: 2005

Heb +/- halfjaar 307sw navtech 2.0 16V automaat gehad en na veel gekl####tzak 'teruggegeven' aan dealer. Nu sedert enkele weken 307 sw Hdif 136pk.(Nog niet treuggeweest in garage!! Hoera). Navtech niet meer leverbaar dus zit nu zonder. Mis deze echter wel en heb nu via-via (sloperij)mogelijk een complete set. Ik weet dat het veel werk is om dit in te bouwen, is een uitdaging. Alle zichtbare componenten zijn beschikbaar.
>> Dealer zegt echter dat het niet zal lukken vanwege onjuiste BSI. Heeft dealer gelijk ?? Ik weet dat BSI ingeregeld moet worden.
>> Hebben jullie waardevolle tips waar ik nog extra aan moet denken ??

Alvast hartstikke bedankt
Paul

Paulus8637

Geplaatst door Paulus8637 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

harry4203 (510) PRO, 19 jaar geleden

als je achteraf een nwe bsi besteld voor deze auto wordt er niet gevraagd of er wel of geen nav in zit, wat dat betreft zou het moeten kunnen. het is echter wel mogelijk dat er in de fabriek wel een goedkopere versie bsi is gemonteerd. ik zou echter niet weten hoe je dat kunt achterhalen.

Paulus8637 (0), 19 jaar geleden

Harry,
Dus indirect bedoel je dat er meerdere soorten BSI's zijn. Wellicht ook verschillend voor benzine en diesel.

harry4203 (510) PRO, 19 jaar geleden

ja, inderdaad

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.