Peugeot 306: airbag storing

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Ik heb een peugeot van april 1997 die heeft een airbag storing kan iemand mij vertellen hoe ik deze kan uitlezen, ik krijg geen verbinding met mijn tester is dit met een knippercode uit te lezen of weet misschien iemand wat het probleem kan zijn.
alvast bedankt
mvg Peter Evers

evers2962

Geplaatst door evers2962 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 306? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

hans4074 (0) PRO, 14 jaar geleden

Zo! Nog steeds aan t'sleutelen op dit tijdstip? Meest voorkomende oorzaak is toch wel de stekkerverbindingen van de gordelspanners onder de voorstoel/stoelen.
Wil je het zeker weten, dan toch uit (laten) lezen en anders eens proberen deze stekkerverbindingen even los te nemen en weer vast te zetten. Meestal verdwijnt de storing dan (als het uiteraard in deze stekkerverbinding zit! ) Blijft de storing weg, dan doe je er verstandig aan om beide stekkers onder L en R stoel af te knippen en de draadjes gewoon te solderen.

evers2962 (0) PRO, 14 jaar geleden

Ik was net klaar met de boekhouding moet ook gebeuren he!

Er zitten geen gordelspanners in de auto, ik heb diagnose software van texa en ook de passende stekker maar kan geen verbinding krijgen wil dit ook wel in de stekkers op de stuur airbag zitten die overgangs weerstand?
Mvg Peter Evers

garageburgwal (0) PRO, 14 jaar geleden

Heb er vorige week één gehad met idd. te veel weerstand in de stekker op stuurring.. Doorsolderen en klaar.

evers2962 (0) PRO, 14 jaar geleden

Mooi dan ga ik dat proberen eerst bedankt!

actief (0) PRO, 14 jaar geleden

we hebben een peugeot 106 1998 met airbag storing gordel spanners zijn goed we hebben de auto met kts uitgelezen en die geeft c2b aan onbekende fout

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 of stel zelf een nieuwe vraag.