Peugeot Partner: Airbaglampje

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1,9 diesel

Het airbag lampje is deze morgen gaan branden .
Naar welke storing kan ik op zoek gaan.
Zou dit probleem zelf willen oplossen.

Groetjes Luc

Husafan450

Geplaatst door Husafan450 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Partner? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

oldtimer (0) PRO, 16 jaar geleden

Dat is zonder uitlezen eigenlijk niet te zeggen,je zou de stekkers onder de stoelen, die naar de gordelspanners lopen eens los kunnen halen en inspuiten met contactspray. En anders zou je eens naar de stekkers op de airbag bestuurder kunnen kijken, onder op de comm 2000(stuurkolomschakelaar). maar het zekerst is eerst uitlezen.

Husafan450 (0), 16 jaar geleden

[quote=oldtimer]Dat is zonder uitlezen eigenlijk niet te zeggen,je zou de stekkers onder de stoelen, die naar de gordelspanners lopen eens los kunnen halen en inspuiten met contactspray. En anders zou je eens naar de stekkers op de airbag bestuurder kunnen kijken, onder op de comm 2000(stuurkolomschakelaar). maar het zekerst is eerst uitlezen.[/quote]
Bedankt voor de hulp het zat wel degelijk onder de bestuurdersstoel.
Heb er kontaktspray ingespoten en laten inwerken , daarna drooggeblazen en er kontaktvet opgedaan , resultaat probleem opgelost.

Nogmaals bedankt

Groetjes Luc

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Partner of stel zelf een nieuwe vraag.