Peugeot 407: Airco

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Mijn airco blaast links alleen maar warme lucht en is ok niet te regelen met de bedieningsknoppen. De rechterkant functioneert wel goed, heeft iemand een oplossing. De garagé zegt iets met kleppen afgebroken kosten tussen de 800 en 1000. prijs zo hoog omdat het hele dashboard eruit moet kost dus veel arbeidsloon. Wie kan mij helpen voor een goedkopere oplossing dan 700 - 1000.

M.Bos019

Geplaatst door M.Bos019 (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 407? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Rene Roolvink (0) PRO, 7 jaar geleden

Hallo M. Bos .Ben voor u helaas bang dat de garage gelijk heeft met betrekking van de afgebroken klep en de daarbij behorende werkzaamheden . Dit komt helaas vaak voor .
Echter wat betreft het laten uitvoeren van de werkzaamheden zou ik mij toch eens wat orienteren bij diverse ( vakkundige) garage,s . bv een Bosch dienst . Misschien heeft er een monteur nog s,avonds wat vrije tijd.
Succes.

harry4203 (485) PRO, 7 jaar geleden

idd, gekent probleem. daagje werk. als je t heel slecht treft moet er zelfs nog een nw kachelhuis in. laten we die prijs nog maar ff niet noemen.

M.Bos019 (0), 7 jaar geleden

Harry4203 zou je toch een richtprijs kunnen noemen van een nw kachelhuis. Want mocht het heel duur zijn overweeg ik toch om de auto in te ruilen.

p.schreurs (0), 7 jaar geleden

In rijpositie gezien kun je rechts onder het dashboard de klep en het kastje demonteren. Daarna kun je aan de zijkant het klephuis zien zitten. Met een beetje handigheid en durf lokaliseer je de positie van de klep aan de rechterzijde. Maak voorzichtig een luikje waardoor je de klep kunt uitwisselen. De linkerzijde is moeilijker ivm gaspedaal. Bij mij heeft het gewerkt. Setje kleppen op internet kost honderd euro. Luikje terug plakken met geschikte abs lijm klaar. Ik geef toe het is beunhazerij maar het werkt wel!

Vriendelijke groet.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 407 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum