Peugeot Boxer 2018: airco

Bouwjaar: 2018, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: DW10FUC, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 120

Goedendag,
Probleem met de airco.
Airco heeft altijd goed gewerkt tot een tijdje terug.
Bij het induwen van de aan/uit schakelaar ging het controle lampje niet altijd branden of zwak. Je hoorde de airco koppeling ook niet inslaan. Airco vulling gecontroleerd in het systeem en er kwam bijna 400 gram uit, moet 550 gram inzitten. Deze gevuld op 550 gram. Airco aangezet en je hoorde een klik van de airco koppeling. Echter gingen de koelfans niet draaien. Airco werkte dus niet. Druk sensor vervangen , geen resultaat. Er zitten geen losse weerstanden of een gmv op het koelfan huis. Daarom zekering/relais kast in motor ruimte vervangen. Helaas ook zonder resultaat. Nu een tijdje later deed de radio het niet meer. Viel ook op dat het controle lampje van de airco aan/uit schakelaar niet meer brande. Oorzaak was defecte zekering F36 ( 10 amp ). Zekering vervangen en nu blijft het controle lampje van de airco schakelaar constant en fel branden. Ook hoorde ik de airco koppeling inslaan en de koelfans van de motor gingen gelijk draaien. De airco doet het weer. Maar nu een nieuw probleem, de airco blijft nu constant aan. Ik krijg hem niet uitgezet. Zover ik kan zien zitten er 2 stekkers op het bedieningspaneel aangesloten. 1 kleine voor de verlichting en 1 grote stekker van de aanjager bediening. Als ik beide stekkers los maak blijft het controle lampje in de schakelaar constant fel branden. Alleen als ik zekering F36 eruit haalt gaat het controle lampje uit.
Wie weet raad ?
Alvast bedankt.
Erik

erik2018

Geplaatst door erik2018 , lid sinds 2 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Boxer? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Boxer of stel zelf een nieuwe vraag.