Peugeot 5008 2013: Airco

Bouwjaar: 2013, Brandstof: Diesel, Motorcode: 9H05, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 84

Ik heb al ruim een jaar een storing waar de airco specialist niet uit komt. Zelfs niet met de originele Peugeot OBD. Sinds vorig jaar gaat de airo aan en uit. Soms doet hij na het starten het niet en na een uur kan hij aan gaan en een half uur draaien en gaat weer uit. Soms draait hij twee uur en op de terugweg niets. De aircoboer heeft vorig jaar een nieuwe verdamper geplaatst en het probleem is niet opgelost en niet te vinden met de peugeot OBD. Afgelopen zondag ging hij repeterend aan en na een minuut weer uit, na een minuut weer aan enz. Soms is hij ijskoud en soms "lafjes" gekoeld. Ik kan ook geen binnentemperatuursensor vinden. Wel de solar sensor. Alles afgezocht terwijl de sensor overal te koop is. Als iemand de locatie weet hoor ik het graag, of als iemand het probleem kan thuisbrengen.

Ronald7609

Geplaatst door Ronald7609 (50) , lid sinds 1 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 5008? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 5008 of stel zelf een nieuwe vraag.