Peugeot Partner: Airco Vulhoeveelheid Partner

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600 16V

Hallo, Ik heb een airco gevuld van een Peugeot Partner.
Volgens diverse bronnen moet de airco gevuld worden met 850 - 900 gram koudemiddel.
Druk in systeem loopt op tot 7 bar en schakelt dan uit.
Vul ik de airco met 650 gram koude middel , dan werkt de airco goed.
Wie weet de juiste vulhoeveelheid voor de partner.

Met vr. gr.
Gerard.

Gerard van Ingen

Geplaatst door Gerard van Ingen (0) PRO , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Partner? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

hans4074 (0) PRO, 13 jaar geleden

PARTNER II Alle typen - 575

Gerard van Ingen (0) PRO, 13 jaar geleden

Hans4074,
Bedankt voor je reactie.

Gerard

appie2009 (0), 13 jaar geleden

peugeot partner 1.9 diesel zonder turbo.
de distributieriem was geknapt toen was de kop in elkaar gelopen klepstoters krom en de nokkenas is in drieen gebroken ik heb een nieuwe kop gehaald laten vlakken en testen 2 hands verstuivers gehaald maar getest daarna heb uik alles in elkaar gezet getimed en 3 liter olie bijgevuld alles dubbel gecheckt en starten lopen hij liep goed voor de eerste tien minuten na tien minuten stationair draaien begint de auto te roken als een gek hele dikke witte rook het kan geen lekke koppakking zijn net nieuwe pakkingen daarna heb ik de olie gepeilt en er bleek 10 l olie in te zitten maar het was olie vermengt met diesel als de auto stationair draait gaat de auto vol de toeren in en al drij je het contact uit blijft de motor vol in zijn toeren draaien de auto gaat alleen uit als ik de auto in zijn 4 rem indruk en koppeling los laat wat ik dacht dat er een scheur zit in de kop bij de verstuivers waardoor er diesel bij de olie komt en lekke kop kan niet zijn want dan zou er olie bij koelvloeistof komen zit in
graag zou ik snel een reactie ontvangen bedankt

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Partner of stel zelf een nieuwe vraag.