Peugeot 5008 2011: Airco/verwarming werkt niet

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Benzine, Motorcode: 5FV, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 115

Sinds kort werkt van de 1 op de andere dag mijn display niet meer maar daarbij ook essentiële functies zoals airco/verwarming, blower, radio maar omdat de display niet omhoog komt krijg ik dus ook geen storingsmeldingen e.d. te zien .
Navigatie werkt dus ook niet.
Belangrijkste is uiteraard verwarming/airco en de blower.
Wat kan de oorzaak zijn en hoe verhelp ik dat ???
Andre

avdwaals

Geplaatst door avdwaals (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 5008? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

8 maanden geleden - harry4203

Er zit een schakelaar naast t display om deze handmatig open en dicht te klappen, als deze ook niet werkt is waarschijnlijk het klapmechanisme van t scherm defect. verwarming en airco werkt toch gewoon nog, alleen kun je de instellingen niet zien? Alle zekeringen al even gecontroleerd voor de zekerheid?

    Verwarming/airco, blower en dat soort dingen inclusief navigatie en radio werken NIET.
    van de ene op de andere keer auto gebruiken was het over met die functies. - avdwaals (0), 8 maanden geleden
    Kan het zo zijn dat als de dynamo minder goed werkt of zelfs slechts is dat die primaire functies worden uitgeschakeld ??? - avdwaals (0), 8 maanden geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 5008 of stel zelf een nieuwe vraag.