Peugeot 406 BREAK: ALS EEN RAKET

Bouwjaar: 1999

Hallo, ik heb een probleem met mijn Peug 406 Break 2.0. Als ik mijn gaspedaal maar aanraak schiet mijn Peug als een raket naar voren, als ik bij lage versnelling en lage snelheid gas loslaat valt het toerental direkt terug naar stationair, dit ervaar ik als schokkend rijden bv, in de stad waar je niet hard kunt rijden of als je rustig over landweggetjes rijdt. In de file is het helemaal niet prettig. Verder rijdt de Peug zonder problemen. Toerentallen blijven verder wel constant, ook stationair. Door de garage is de stappenmotor schoongemaakt, dit hielp voor ca 3 dagen, daarna weer het zelfde, heb zelf de een reset uitgevoerd, dit hielp voor ca een week, daarna weer het zelfde. Nu mijn vraag(en), kan de stappenmotor defect zijn, kan de temp. sensor bij de gasklep vuil zijn, waar zit de stappenmotor precies en wat kost zoiets? iemand ideeen?

Groetjes wim,

UPDATE:
Stappenmotor vervangen en gasklephuis schoongemaakt door DEALER!!
RESULTAAT: GEEN ENKEL, ALLEEN MIJN PORTEMONEE (VEEL) LICHTER,
WIE WEET WAT HET ECHTE MANKEMENT IS?

WIM


wjdejong

Geplaatst door wjdejong (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 406? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

En maak ook eens je smoorklephuis schoon als je de staitionare regelmotor reinigt,weet niet precies wat zo'n ding kost dacht iets van 130 eurie.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 406 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum