Peugeot 307: auto houd in als hij niet warm is

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 hdi

bij koude start gaat de auto na 1.5 km gereden te hebben inhouden bij het gas geven ik hoor dan een rauw geluid en na 15 seconde gaat hij weer als een speer , dit is aleen als de motor nog niet warm is.

somers is dit probleem er ook niet.

de garage weet ook niet meer wat te doen.

ton.minten

Geplaatst door ton.minten (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

16 Reacties

306 cabrio (0) PRO, 16 jaar geleden

Laat de garage eens meting gegevens doen, lijkt op een sensor die niet helemaal goed is.

ton.minten (0), 16 jaar geleden

Dank voor jou antwoordt echter deze zijn al vernieuwd ( bv temperatuursensor )

justme-sandra (0), 16 jaar geleden

Zo is het bij mij ook begonnen ik heb een Peugeot 106 1.4 en het is alleen maar erger geworden. Ook ik heb de tempratuursensoren vervangen, maar dit zonder resultaat. Toen hebben we het zonder katalysator geprobeerd en dat was al een stuk beter, maar na 2 dagen had ik weer een probleem het maakte niet uit of de auto warm of koud was. Het is nu bij mij als ik stationair bijvoorbeeld bij een stoplicht sta en weg wil rijden dat je meteen bonkende motor wegrijd. We hebben de stappenmotor ook vervangen, want die ving valse lucht, maar daar lag het ook niet aan. We zijn nog steeds aan het zoeken waar het aan kan liggen. De garage wil mijn computer niet uitlezen, omdat het storingslampje niet brand.

Treb (0), 16 jaar geleden

[quote=justme-sandra]De garage wil mijn computer niet uitlezen, omdat het storingslampje niet brand.[/quote]
. ??

Ik zou toch eens naar een andere garage omkijken.

ton.minten (0), 16 jaar geleden

auto is helemaal uitgelezen en toch niets gevonden hij heeft deze maand 17 dagen in de garage gestaan en resultaat 0,0 wel heeft men geconstateerd dat het probleem aanwezig was door er mee te rijden.en ik heb nu zelf iets uitgeprobeerd en als ik onder de 2000 toeren blijf rijden dan gebeurd het niet alleen als ik er boven ga en gas ga geven.

oldtimer (0) PRO, 16 jaar geleden

is dit een 90 of een 110 pk diesel??Als het een 90 pk is, welk injectie systeem zit er dan op siemens of bosch.

ton.minten (0), 16 jaar geleden

het is een 110 PK turbo diesel ik weet alleen dat het een (commandrail) injectie is en of dit nu bosch of siemens is weet ik niet , zou ik evt na moeten kijken in het boekje.

oldtimer (0) PRO, 16 jaar geleden

Is het dus een Bosch , wat bij deze motoren wel eens voorkomt is dat de slang van de inlaatlucht voor de interkooler dicht slaat.Dit is dan uitwendig niet te zien.
Verder lijkt het me een beetje op een ugr verhaal,slangetjes van de ugr en de werking van de ugr klep eens goed controleren.

ton.minten (0), 16 jaar geleden

ik heb dit door gemaild naar mijn garage en wacht op antwoord.

ton.minten (0), 16 jaar geleden

ik heb de auto ingeruild en ben gelukkig van deze horror auto af.

ton.minten (0), 16 jaar geleden

als je een paarse auto tegen komt in limburg bij een garage peugeot dan is het hem.

Jossie (0), 16 jaar geleden

[quote=ton.minten]ik heb de auto ingeruild en ben gelukkig van deze horror auto af.[/quote]
Zo, dat is duidelijk, weer een probleem minder.

ton.minten (0), 16 jaar geleden

ik heb een peugeot 307 hdi 90 pk , bij het weg rijden in de eerste 3 versnellingen laat ik de koppeling op komen en dan bijna helemaal boven in laat ik hem los en dan schokt hij na in de overige versnellingen doet hij dat niet is vaak vervelend omdat het net een begineling is die de koppeling te vroeg los laat.

wie er kent dit en wat zou dit kunnen zijn. ik hoop niet de volgende horror peugeot.

anoniem-1573996169 (0), 16 jaar geleden

als jij toch vraagt om de computer uit te lezen en je betaald daarvoor ,waarom zouden ze dat niet doen dan ,je betaald toch gewoon ,wat er uit rolt is dan toch jou pakkie an.[quote=justme-sandra]Zo is het bij mij ook begonnen ik heb een Peugeot 106 1.4 en het is alleen maar erger geworden. Ook ik heb de tempratuursensoren vervangen, maar dit zonder resultaat. Toen hebben we het zonder katalysator geprobeerd en dat was al een stuk beter, maar na 2 dagen had ik weer een probleem het maakte niet uit of de auto warm of koud was. Het is nu bij mij als ik stationair bijvoorbeeld bij een stoplicht sta en weg wil rijden dat je meteen bonkende motor wegrijd. We hebben de stappenmotor ook vervangen, want die ving valse lucht, maar daar lag het ook niet aan. We zijn nog steeds aan het zoeken waar het aan kan liggen. De garage wil mijn computer niet uitlezen, omdat het storingslampje niet brand.[/quote]

Treb (0), 16 jaar geleden

Moi,
Dit klinkt naar versleten koppelingsplaten. Hoeveel kilometer? Leeftijd van de auto? Geen horror, maar wel een halve dag werk. U kunt overigens beter een voor een nieuw probleem een nieuw topic openen.

@robby: je vervalt in herhalingen, bovendien is dit een berichtje van oktober vorig jaar.
Groet,
Bert

ton.minten (0), 16 jaar geleden

Je hebt gelijk ik zal een nieuwe topic openen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum