Peugeot 0: Auto wil niet meer op slot...

Per abuis heeft iemand de knop ingedrukt om de deur op slot te doen, wat tot gevolg had dat de knop nu ingedrukt(op de "op slot" stand) is en niet meer omhoog wil, terwijl hij wel gewoon van het slot af is. De centrale deurvergrendeling wil de auto niet meer op slot gooien(en ook handmatig niet).

Ik neem aan dat je aan de binnenkant van de deur(door hem open te maken) bij het knopje kan komen en daar iets moet veranderen? Zou iemand wat tis kunnen geven of kunnen uitleggen wat te doen of hoe het werkt?

Het is allemaal een beetje vaag verhaal dus nog even een plaatje toegevoegd ter verduidelijking...

Alvast bedankt!

[url=http://imageshack.us][img]http://img152.imageshack.us/img152/3676/...[/img][/url]

allard_070

Geplaatst door allard_070 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

moderator (0) PRO, 16 jaar geleden

Autogegevens ?

matthijs1 (0) PRO, 16 jaar geleden

Hallo Allard, Het knopje wat je bedoeld zit d.m.v. weerhaakjes gemonteerd op een stangetje met schroefdraad. De knop is tegen de veerdruk van je slot naar beneden gedrukt toen de deur werd dicht gedaan, hierdoor is de pen met schroefdraad omhooggeschoten in de knop waardoor hij niet meer op slot wil. Kijk aan de achterkant van de knop voor een palletje waardoor je de weerhaakjes kan ontgrendelen. knopje eraf dan gaat alles weer gewoon open en dicht. Daarna knop voorzichtig monteren op goede hoogte.

Deze info is gebaseerd op oudere modellen.

suc6 thijs

oldtimer (0) PRO, 16 jaar geleden

Als je de deur open hebt en je drukt het knopje omhoog zie je aan de voorkant onderaan een klein gaatje, daar met een klein pennetje in drukken en dan gaat de knop omhoog.Opnieuw op de goeie hoogte monteren is even een trukje.

allard_070 (0), 16 jaar geleden

Bedankt allemaal! Dit klingt wel redelijk makelijk, ik ga morgen in het licht eens even knutselen.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 0 of stel zelf een nieuwe vraag.