Peugeot Partner 2004: auto wil niet starten

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: RHY, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 66

hoi mijn naam is edwin ik ben nieuw op dit forum en zit met het volgende probleem auto wil niet starten.ik kan met uitlezen niet in de computer komen.men heeft tegen mij gezegt om de ecu ,bsi module ,bsm module en contact plus sleutel te vervangen. dit alles kwam uit een lopende auto .auto wil nog niet lopen.wat
mij op valt dat ik de auto nog niet kan uit lezen dat ik het gloei symbool mis op het dachbord en geen stroom heb op de gloeiers,maar 1.5 volt heb op de verstuivers en tijdens het starten de pulserende min mis .en dat de afsluiter op de brandstofpomp niet open gaat, wie kan me helpen,of wie heeft een goede raad,mvg edwin.ps alle zekeringen gecontroleerd niets kapot.

edwin 19 12 1970

Geplaatst door edwin 19 12 1970 (0) , lid sinds 4 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Partner? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

oldford (0) PRO, 4 jaar geleden

Tja, ik denk dat er ergens een probleem is met de stroomvoorziening en de motor-computer geen voeding krijgt of geen deugdelijke massa heeft.
Jammer van die 2e hands ecu en de rest, dat was weggegooid geld.
Ik zou niet meer naar die persoon luisteren die je vertelde om dat alles te vervangen of in ieder geval niet klakkeloos doen wat ze voorstellen zonder gedegen onderzoek.

Ik ben bang dat het meten wordt en daar heb je een elektrisch schema schema voor nodig.

harry4203 (420) PRO, 4 jaar geleden

dit wordt idd meten, om te beginnen de voedingen en massa's van de motorcomputer.

edwin 19 12 1970 (0), 3 jaar geleden

hallo ben nog steeds bezig met door meten tussen de andere werkzaamheden door voorlopig even met rust gelaten ben door me rug gegaan mvg edwin.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Partner of stel zelf een nieuwe vraag.