Peugeot 206 : Auto wordt te warm

Hallo,

De bobine van mijn peugeot 206 is vorige week kapot gegaan. Hier wordt morgen een nieuwe ingezet. Toen ik vandaag op de terugweg was van de garage stotterde een auto een beetje , wat al bekend was en veroorzaakt wordt door de bobine, maar ook werd nu de temperatuur van de motor veel warmer dan normaal ( tot net voor het rode ). Kachel op de hoogste stand gezet, maar deze werd vervolgens ook niet warm. Kan het komen dat deze problemen ook iets met de defecte bobine te maken hebben ?

Mvg,
Berry

Berry0801

Geplaatst door Berry0801 (0) , lid sinds 4 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

oldford (0) PRO, 4 jaar geleden

Het warm worden van de motor heeft misschien met de defecte bobine te maken.
Het stotteren zeker (dat zijn misfires) en dat kan je dure katalysator beschadigen.
Dat de kachel niet warm wordt is iets geheel anders en heeft niets met de bobine te maken.

kaleido 1 (1400) PRO, 4 jaar geleden

Zit er genoeg koelvloeistof in en mocht dit niet het geval zijn , dan bijvullen , systeem ontluchten en kijken waar je het kwijt raakt , kunnen ze misschien meteen naar kijken.

Problemcar Hulplijn (0) PRO, 4 jaar geleden

Beste topicstarter, fijn dat u gebruik heeft gemaakt van ons forum. Heeft u de oplossing inmiddels gevonden? Dan stellen we het op prijs als u dit terugkoppelt in dit topic.

Mvg,
De Problemcar Hulplijn

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum