Peugeot 107: Automatisch versnellingsbak

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: 1KR-FE, Motorinhoud (cc): 1000, Vermogen (kw): 50

Wie kan mijn helpen! probleem met automatische versnellingsbak met name 3keer overgekomen alleen in parkeergarage.auto wil niet starten als of hij in versnelling zit na 3a4uur wachten doet het weer..zelf dealer weet geen oplossing..

Mvg.Sjaam

Sjaam

Geplaatst door Sjaam (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 107? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

voyager (0), 7 jaar geleden

Is er een helling in de garage waar de auto geparkeerd staat?

Sjaam (0), 7 jaar geleden

Ja,ene garage had een helling neergaande.de andere opgaande in bijde gevallen ging het mis.auto is gesleept naar garage gebracht en hij deed weer.ik vermoed dat iets te maken heeft met de helling,indien werkelijk iets te maken heeft met de helling hoe kan ik voorkomen??

voyager (0), 7 jaar geleden

Mogelijk is de pook positie sensor iets ontregeld. Op een helling "denkt"zo'n sensor dat de auto in de versnelling is.Sensor opnieuw instellen, ook een poging om eerst de pook door de standen te schakelen zou mogelijk het oplossen. Als het mogelijk is de auto iets van zijn plaats laten bewegen.Iig om te testen.Bewegen in P stand,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 107 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum