Peugeot 206: Automatische airco doet ineens niets meer

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 HDI

Moi,
Van het ene op het andere moment doet de airco het niet meer. Natuurlijk net op het moment dat ik vanuit Zuid-Fankrijk weer terug ga naar Nederland. Als je de airco aanzet hoor je wel een 'klik' en je hoort ook dat de motor (stationair draaiend) reageert(trekt energie). Koelen doet hij niet (althans ik voel niets bij de roostertjes).
De aanjager slaat niet aan. Heb ik nog een kans dat het een kleinigheid is, en dat ik zondag met werkende airco terug kan? Het gaat om een automatische airco (climat control). Waar zit overigens de aanjager, en hoe kom ik daarbij?
Groet,
Bert.

Treb

Geplaatst door Treb (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Treb (0), 17 jaar geleden

Probleem opgelost! Een juiste tik op de juiste plaats op het juiste moment, toen liep alles weer in het gareel. Ook Peugeots moet je opvoeden.

Treb (0), 17 jaar geleden

Het was slechts de aanjager die niet aansloeg; even een tik tegenaan gegeven toen deed ie het weer. Viel allemaal gelukkig erg mee dus.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.