Peugeot 306: automatische verwarmingsregeling van slag

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: TU5JP

Sinds kort heeft de klimaat regeling van de 306 ph3 de neiging erg warm te worden, veel warmer dan zou moeten. Het wordt dus flink warm in de auto, veel warmer dan normaal. Het gebeurt niet altijd en na een half uur en wat gedraai aan de regeling werkt het meestal wel weer na behoren. Met of zonder airco maakt hier geen verschil eigenlijk, airco werkt verder wel.

Ik heb de tempvoeler bij de binnenverlichting bekeken en schoon geblazen zonder resultaat. Kan ik ervan uit gaan dat deze sensor defect is of is er nog iets anders wat er aan de hand kan zijn? Ik las iets over een voeler bij de kachelmotor maar deze heb ik nog niet gevonden.

daobra daloosh

Geplaatst door daobra daloosh (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 306? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

daobra daloosh (0), 10 jaar geleden

vanmorgen merkte ik ook dat wanneer de ventilator op auto staat, deze redelijk hard staat te blazen en dan ineens heel zacht gaat waarna hij weer harder gaat blazen. Dat kan natuurlijk te maken hebben met de voeler die misschien niet goed werkt?

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 of stel zelf een nieuwe vraag.