Peugeot 306: Autoradio

Bouwjaar: 1996

Hallo,

Ik heb problemen met mijn autoradio. Het geluid heeft het plotseling begeven. Zelfs bij de nieuw aangeschafte autoradio doet het geluid het al niet meer ( heeft het wel even gedaan dus de boxen doen het gewoon)Ik verwacht dat het ergens in de bedrading zit maar nu? Hoe kom ik hier achter en hoe repareer ik dit? Het frustrerende is dat de radio het eerst niet deed (oftewel geen geluid gaf) daarna wel en vervolgens de dag erna weer niet. What to do?

Madelief

Geplaatst door Madelief (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 306? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

hoi remke

het zou best kunnen dat je doormiddel van kortsluiting in de bedrading van de luidsprekers nu een vermogens eindtrap in het toestel hebt opgeblazen!

of dit het geval nu is weet ik niet, even daarvoor had je het toestel al moeten horen (klippen) (een vorm van beveiliging tegen het oververhit raken of dmv kortsluiting van de eindtrap)

dit toestel zou je nu eigelijk even moeten gaan proberen in een ander voertuig! (om zo weer wat uit te kunnen sluiten)

speakers kun je testen op werking en lokaliseren met een 1,5 volt battery,(kort aantippen) de plus van de speaker op de plus van de battery en het zelfde met de massa zijden..

hoor je nu een licht gekraak.. dan heb je de juiste draden te pakken.. van deze luidspeaker.. en je hoort gelijk waar deze zich bevind en of deze nog werkt...


paul,

master (0), 18 jaar geleden

Hallo Remke,

Mogelijk dat je bedrading tussen de deurstyl en je deur kapot is. De kabels lopen in een rubberen ribbelslang en door het vele malen openen/sluiten van de deur gaan de kabels hierin op den duur defect. Is trouwens een bekend probleem bij de 306!

Madelief (0), 18 jaar geleden

Dank jullie wel, ga op onderzoek uit! Heb idd al eerder problemen gehad met de deurstyl met mijn automatische ramen! Andere tips blijven welkom

Deeper_Meaning (0), 18 jaar geleden

Ik heb dit probleem ook eens gehad. Kijk eens na of de stekkertjes op de boxen niet aan de ring van de box komen. Toen ik daar rubbers omheen gezet heb, was alles weer in orde.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 of stel zelf een nieuwe vraag.