Peugeot 406: autoradio

Bouwjaar: 2000

Ik wil graag m'n autoradio vervangen/aanpassen. Er zit nu nog een heerlijke ouderwetse fabrieksradio (Clarion) in met cassettespeler. Nu is er de mogelijkheid om een cd-wisselaar aan te sluiten. Moet dat een speciaal type zijn, op marktplaats vond ik de Clarion PU2145A...Is dat iets ?

Dorus2357

Geplaatst door Dorus2357 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 406? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ak73 (0), 18 jaar geleden

Misschien dat u op Clarion site informatie kan zoeken over betreffende product.

oldtimer (0) PRO, 18 jaar geleden

Dit zou ik zo niet weten, de originele moet worden bekend gemaakt aan het display en aan de radio, en als het al een full-mux uitvoering auto is aan de BSI.en wordt dan ook opgenomen in het diagnose circuit.

heemskerk4251 (0), 18 jaar geleden

Dorus,

Ik ben er nogal mee bezig geweest en heb alles voor elkaar. Voor jouw 406 heb je een wisselaar Clarion Pu 2293 B nodig. Heb je al stuurbediening? Stuurkap met bedieningspookje is al twee keer aangeboden op Ebay. Zover ik weet is er nog niet op geboden, dus komt binnenkort wel weer terug (20 euro, nieuw met stuurkappen 50 euro). Wisselaars te koop op Ebay (zoeken onder Clarion ,alle rubrieken) reken maar op rond de 100 euro met verzendkosten. Ophangbeugel kost nieuw 33 euro. Aansluitkabel 61 euro.Behoorlijk gep..l om de draad netjes van voor naar achter te krijgen. De cd spelere zit in de bagageruimte. Overigens zijn er uitvoeringen waar de draad wel inligt. Misschien heb je mazzel. Clarion radio cd speler ook rond de 100 euro. Je kunt het treffen uiteraard. Alles moet aangemeld worden bij de Bsi.
Dealerkosten rond de twintig euro.

Als je meer informatie wil, mail me even.

gr.

Cees

Overigens vindt je nauwelijks een mooiere sound met een andere radio/cd. Met de loudness aan klinkt de Clarion fantastisch. Als je tenminste alle luidsprekers hebt. (twee tweeters twee voordeurspeakers en twee hoedenplankspeakers)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 406 of stel zelf een nieuwe vraag.