Peugeot Partner: Batterij loopt steeds leeg

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0HDI

Hallo,
Pas geleden heb ik een partner gekocht en deze startte bij het afhalen meteen. Thuis aangekomen heb ik de radio uitgebouwd omdat deze stuk was. Er zit voorlopig nog geen andere in, maar sindsdien loopt de batterij leeg. De auto is gekocht op een failissement, dus ik ben vrij zeker dat ze de batterij niet hebben opgeladen voor ik deze kwam halen. Nadat de batterij voor de eerste maal was leeggelopen, heb ik de zekeringen van de autoradio eruit gehaald, de batterij terug opgeladen en een dag later was deze weeral half leeggelopen. Weet iemand waar dit probleem hem zit?

Fakke

Geplaatst door Fakke (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Partner? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

runtoteun (0) PRO, 13 jaar geleden

Goedendag,

Heel vaak is de radio de schuldige als het gaat om een accu die leegloopt dus dat heb je al goed gedaan. Is het misschien een ex-politie/klpd of iets dergelijks geweest en zit er nog meer apparatuur in verborgen?

Probeer anders eens een nieuwe accu, de originele zal er nog wel inzitten en wellicht is dit een eenvoudige oplossing.

Succes ermee.

Teun

Fakke (0), 13 jaar geleden

De radio was dus toch slecht aangesloten; foutje van mij

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Partner of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum