Peugeot 206: Bedrading autoradio 207 / spanning continu ontbreekt?

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Hoi,

Ik heb een parrot carkit ingebouwd met een conversiestekker.. en hij deed het gelijk.. tot ik laatst een keer wat aan de bedrading zat te peuren (moetst iets even testen).. en nu doet ie het niet meer..
Ik heb even wat zitten doormeten.. en (corrigeer me als ik het fout heb)... normaal heb je toch 12v geschakeld en 12v continu? Ik pik namelijk met mijn voltmeter nog wel 12v geschakeld op, maar geen 12v continu meer... Ik dacht eerst aan een zekering, maar dat is het volgens mij niet. Zelf als de motor draait heb ik alleen de 12v geschakeld..

De autoradio (die van peugeot) doet het nog wel..

Kan iemand me iets meer vertellen over hoe dit zit?

Bij voorbaat dank,
Alex

PS: Gaat hier om een peugeot 207, maar die stond nog niet in het lijstje

icepick2000

Geplaatst door icepick2000 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

mikahakkinen (0), 17 jaar geleden

Hoi,

moet bijna zeker een zekering zij. ik neem aan dat je op je radio zelf ook alleen maar een plus na-contact hebt? boekje er even bijpakken en kijken waar deze zekering zit. Ik bouw geregeld parrot carkits in en een klein foutje en hij gooit zijn zekering eruit. waarschijnlijk 10amperre (rood)

abxsport (0), 17 jaar geleden

Dit is een auto met CAN-bus. Weet je wel heel goed wat je gedaan hebt? Je kan de vreemdste storingen krijgen als je overal maar draden op aansluit... Vraag bij de peugeot dealer even na hoe alles precies aangesloten moet worden, eventueel met een interface. Anders vraag je om problemen...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum