Peugeot 306: benzinepomp

Bouwjaar: 1998

hallo,ik heb een probleem ik heb een dichting van de kulas verangen.nu dat alles er weer netjes er op zit.doet het benzinepomp het niet meer,heb al van alles geprobeert heb al een ander in gestokken en hij doet het ook niet.ben bij peugeot en die kunnen mij ook niet helpen die zeggen dat de bezine relai stuk heb die ook vervangen ik kom er echt niet uit
KAN iemand helpen de motor is een 16i

sanka

Geplaatst door sanka (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 306? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

306 cabrio (0) PRO, 18 jaar geleden

"Dichting van de kulas" is toch cilinderkoppakking??

flow (0), 18 jaar geleden

wat is een kulas???

306 cabrio (0) PRO, 18 jaar geleden

Cilinderkop op z'n vlaams

j.romijn (0) PRO, 18 jaar geleden

Zit er in de linker of rechterhoek bij de scharnieren van de motorkap soms een drukknopmet een zwarte of een rode rubberen dop? druk daar eens op en start dan nog eens.

flow (0), 18 jaar geleden

zit er op de kop "kulas" geen aarde draden die je mischien hebt vergeten.

sanka (0), 18 jaar geleden

John,in de rechter kant van de motor is er inderdaad een rode knop "peugeot" zei dat het een reset knop is voor als je een ongeval heb gehad en airbags zijn open geweest.ik heb er eens op gedrukt ma het heeft niet geholpen.En Alan je hebt gelijk van de aarde draden die laaten de bezinepomp ook niet werken ma alles zit er netjes op.Heb nu gehoord dat er een relai onder de cpu van de auto zit ma vind die ook niet weet mischien iemand welke dat is ze zeggen dat die van de benzinepomp is.alvast bedankt voor jullie hulp

j.romijn (0) PRO, 18 jaar geleden

Dat dubbelrelais is daar inderdaad ook voor zit vaak in de buurt van de computer. Die knop is een botsingschakelaar maar die wil als je er tegenaanstoot ook wel eens uitschakelen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 of stel zelf een nieuwe vraag.