Peugeot 306: radiobediening

Bouwjaar: 1996

ik heb een radiohendel bij mij stuur zitten. Nu wil ik hem aansluiten op de originele radio van peugeot. Ik heb alleen de pech dat de vorige eigenaar de draden heeft los geknipt. Er zit geen connector meer op en ik heb geen idee in welke volgorde de draden aangesloten moeten worden op de radio. Het is dubbele pech want ik heb te horen gekregen dat er twee soorten radiopookje op de markt zijn; een met 5 aansluitingen en een met 7.

Ik heb er een met 5 aansluitingen en die van origine op een 10-polige stekker gemonteerd zijn. Ik heb nu 5 draden; blauw, geel, wit, groen en zwart

Voor alle duidelijkheid gaat het om het volgende: zie afb. op pagina 4 van de link; Welke draden zijn verbonden op de 10-poligestekker?

http://www.audiotechnik-dietz.de/pdf_tec...


Wie kan mij helpen met een schema of weet een goede manier om het een en ander uit te testen?

kalcoen

Geplaatst door kalcoen (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 306? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

306 cabrio (0) PRO, 18 jaar geleden

Op 10-polige stekker:
4-groen
5-wit
6-geel
7-blauw
8-zwart

ak73 (0), 18 jaar geleden

Anders toch doormeten met multimeter?

kalcoen (0), 18 jaar geleden

Oke thanx 306 CABRIO. De peugeot dealer wist het zelfs niet eens, maar jij wel. Dit schilt me een hoop tijd en geld want anders had ik een nieuwe afstandsbediening moeten kopen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum