Peugeot 206: Binnenverwarming

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1100

Hallo, gisteren toen ik ergens naartoe reed merkte ik da het koud was in de auto ik dacht dan zet ik mijn ventilator op een hogere stand, deze staat altijd op stand1 en ik zet deze op stand 2 maar ik hoorde die niet werken dus ik dacht eens op stand 4 proberen en daar deed die ook niets dus zag ik dat mijn binnen ventilator niets meer deed, bij het terug vertrekken naar huis deed die het opeens wel terug weer, toen ging alles terug zoals altijd, maar vandaag met het na huis rijde ging deze weer nietmeer en toen ik thuis kwam heb ik contact uit gezet, sleutel uit contact genomen en efkes gewacht, toen heb ik het contact terug opgezet en deed deze het weer wel. Wat kan de oorzaak van dit probleem zijn, is best irritand.

206 fan

Geplaatst door 206 fan (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Bartuz (0), 11 jaar geleden

kachelmotor overleden denk ik.
Koolborsteltjes versleten.
Misschien dat je ze nog strakker kunt zetten..

206 fan (0), 11 jaar geleden

ik denk eerder mijn contactslot dat begint te verslijten, toenstraks ik zette contact op die deed het ik starte en die deed het niet, toen ik wat aan menne sleutel bewoog ging deze weer

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum