Peugeot Boxer: Boxer dak...

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.8 HDI

Ongeveer een half jaar geleden zag ik een roestplek op het dak. Helaas bleek bij navraag geen garantie of coulance mogelijk in mijn situatie. (Bedrijfswagen en ouderdom)
Nu heb ik nagevraagd wat het kost om deze plek weg te werken, en ik schrok wel enigzins van de prijs. Mijn dealer werkt samen met een schadeherstelbedrijf, en zij vinden het bedrag wel meevallen. (1.500)
Ik hoef geen reacties op de prijs, maar zijn er alternatieven op de oplossing die mijn garage biedt? (Schoonkrabben en overspuiten.) Ik snap dat het afhangt van de grootte van de plek, die is ongeveer 30 bij 40 cm.
Eigenlijk wil ik nog max 2 jaar doorrijden, dan heb ik 300.000 km met deze bus bereikt.

Geplaatst door

boxerpiloot (0)

al 19 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

dat is toch niet zo moelijk goed blank schuren (als dat nog gaat) zink coting erop evt nog plemuren gronden en spuiten met een spuitbusje

jan5047 0
badge

12 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Boxer of stel zelf een nieuwe vraag.