Peugeot 306 s16: brandstofdrukregelaar?

Bouwjaar: 1994

hoi,

de laatste tijd start mijn auto steeds slechter (lang starte voordat ie aanslaat, daarna perfect lopen, loopt altijd op 4 poten)
ontsteking is goed(alle 4 bobines pas vervangen), injectors gereinigd, benzinefilter/bougies vernieuw, geen storingscodes,
brandstofpomp hoor je met contact aanzetten op druk komen maar als de motor eenmaal loopt, maakt de pomp een hard zoemend geluid
zelf zat ik nu te denken aan de brandstofdrukregelaar, hoe kun je die testen

alvast bedank

syrrah

Geplaatst door syrrah (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 306? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

drukmeter tussen de toevoerleiding, de druk moet dan dacht ik 2,9 bar zijn bij draaiende motor,als je de retour dichtknijpt moet hij oplopen tot ongeveer 5,5 a 6 bar.als je de motor stop zet moet de restdruk toch nog wel enkele uren gehandhaafd blijven.

syrrah (0), 19 jaar geleden

maar heb zelf geen drukmeter, kan je ergens zo drukmeter kopen, of moet ik daar echt voor naar de garage

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

Dat wist ik niet, je vroeg alleen maar hoe het moest.Als je het gereedschap niet hebt en je wilt het toch zelf doen dan zul je het aan moeten schaffen. Misschien is daarom die dealer wel zo duur want die heeft het al aangeschaft.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 of stel zelf een nieuwe vraag.