Peugeot 306: cabriodak

Bouwjaar: 1994

Mijn elektrische dak van mijn cabrio doet het niet helemaal meer.
Als ik hem helemaal open of dicht heb doet hij elektrisch niets maar als ik handmatig de achterklep open doet en openhoud dat gaat het dak open & dicht. (behalve de achterruit op en neer)

Weet iemand toevallig waar ik het beste kan zoeken naar het probleem. Kan het bv zijn dat er teweinig hydrolische olie in het systeem zit. Want wanneer ik het dak open doet en de klep handmatig open zet dat pomp de motor wel hydrolische olie door dit systeem, want daarna blijft de klep open staan en moet het contact uit om dit systeem weer centraal te zetten.

Ben benieuwd of iemand mij kan helpen.

Lips

Geplaatst door Lips (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 306? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

oldtimer (0) PRO, 18 jaar geleden

Jammer dat er niemand reageerd hé. Dit verhaal is ook niet makkelijk en zeker niet standaard, ga naar de dichtstbijzijnde dealer en vraag of hij de schema's voor je kopieerd. Ga aan de hand van de schema's na of alle schakelaars werken er zal ergens wel één blijven hangen alleen het zijn er nog al wat.Veel succes en hou ons op de hoogte.

Lips (0), 18 jaar geleden

hey. Ik heb het schema. Zal binnenkort eens ernstig onderzoek gaan instellen!!!
Alvast bedankt

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 of stel zelf een nieuwe vraag.