Peugeot 306: Cabriodak sluit niet meer

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 16V

Ik heb hier een 306 Cabrio waarvan het cabriodak niet meer reageert.
Het dak heeft een langere tijd niet helemaal geopend gestaan dat wil zeggen de afdekkap is niet helemaal dicht, nou komt het probleem; we willen het dak graag weer dicht hebben maar er gebeurt nu helemaal niks meer, de zekeringen zijn allemaal heel !!!
Achter op de pomp zit een hydrauliek blok met 6 hydraulische kleppen er boven op deze kleppen worden warm als het contact is ingeschakeld dus er komt ook wel spanning, op de hydropomp zelf komt echter geen spanning dus deze draait niet en daardoor wil het dak dus waarschijnlijk ook niet dicht.
Tegen het achterpaneel van de auto zit nog een groot relaisblok met 3 grote stekkers met vele draden en ook daar komt wel spanning.

Is er iemand die dit al es mee heeft gemaakt of er een oplossing voor weet of is er iemand die elecktrische schema's heeft van zo'n hydraulisch cabriodak systeem (de dealer had dit niet werdt er gezegt).

Groeten Ljibbe

holtslag

Geplaatst door holtslag (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 306? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

janh5107 (0) PRO, 16 jaar geleden

ja, de kofferdeksel schakelaar was defect.
J.E

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum