Peugeot 307: CC cabriolet,storing in het openen,sluiten van het dak

Bouwjaar: 2003

Het gaat zo,als je het dak opent stopt hij soms en na enkele secondes wachten gaat hij dan wel weer verder.hij stopt dan op verschillende plekken,maar meestal op het punt dat de kofferklep open staat en het dak dus in de kofferruimte moet zakken,ik heb ook een keer gehad dat ie stopt wanneer het dak al in de kofferruimte zat en dan de kofferklep moet zakken tijdens openen dus,en 1 keer dat ie net stopt tijdens de sluiten van het dak.storingen uitlezen geeft dan het punt aan waar die op dat moment gestopt is,maar daar kun je dus ook niks mee,want dat verschild dus.ik heb de infoflash 495 uigevoerd(kabelbeknelling)en dacht dat het over was want hij deed het weer een tijd goed.paar dagen erna belde de klant weer.volgens mij kan dit niet aan de schakelaars liggen omdat hij het op verschillende plekken doet.wie komt zoiets bekent voor?

emilio2697

Geplaatst door emilio2697 (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

106ralley (0) PRO, 18 jaar geleden

Hallo,

Mij lijkt het verstandigste om in eerste instantie het programma uit het diagnose apparaat te gebruiken om in ieder geval de schakelaars te testen. Hier is in tegenstelling tot voor de 206 wel een programmatje voor.
Storing komt me verder niet bekend voor.
Succes ermee

Gr. Jan.

emilio2697 (0) PRO, 18 jaar geleden

probleem opgelost,schakelaar van het dak bleef soms een tijdje hangen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum