Peugeot 206: centrale deurvergrendeling 206 5 deurs

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4 tu3jp

Wij hebben een probleem met de centrale vergrendelig van 206 . duer vergrendeling reageert niet op afstand bedienig op de sleutel .na openen met de sleutel in het slot daarna de deur open en dicht doen , dan reageert hij wel.wij hebben alle doorvoeren bij de deurstijlen open gehad en bleek ok te zijn ,toen hebben we het linker binnenslot vervangen endit hielp ook niet,De auto hebben wij ook bij de dealer gehad en daar kwam verder ook niets uit. Is er mischien iemand die dit probleem een keer heeft gehad .Bijvoorbaat dank groeten djas.

djas

Geplaatst door djas (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

306 cabrio (0) PRO, 16 jaar geleden

Probleem kan ook in de andere binnensloten zitten. Als er 1 vastzit springt de rest ook weer open.

djas (0) PRO, 16 jaar geleden

[quote=306 cabrio]Probleem kan ook in de andere binnensloten zitten. Als er 1 vastzit springt de rest ook weer open.[/quote]
306 cabrio bedankt voor uw reactie, maar dit is echter niet het probleem waar het om gaat, hetis zo dat als je bijvoorbeeld smorgens bij de auto komt en je wilt hem met de afstandbediening openen dan reageert hij niet,als je hem dan handmatig bediend met de sleutel in het slot gaat hij open enals je dan de deur open en dicht doet dan werkt de afstandbediening wel weer en alle deuren gaan dan netjes mee, dit gaat dan een paar uur goed maar kom je een tijdje nergens aan dan heb je hetzelfde probleem weer. groeten djas. ps:de batterijen hebben we ook vervangen.

ndrenth (0), 16 jaar geleden

Het kan ook zo zijn dat er een stoorzender in de buurt is dit werkt ook nog wel eens tegen.
komt het probleem telkens voor op dezelfde plaats?
dan ligt het hier aan. het kan ook zijn dat er vocht bij de ontvanger zit deze bevind zicht boven bij de binnenspiegel op het raam geplakt. mocht hij daar niet zitten dan komt het ook wel voor dat deze op het raam zit bij de passagier stoel (voorraam)

RaliasR (0), 16 jaar geleden

Zijn bij Peugeot de sleutels (met AB) ook weer opnieuw in te leren ? Dit wil bij Ford nog wel eens
de oplossing bij problemen geven.

djas (0) PRO, 16 jaar geleden

[quote=ndrenth]Het kan ook zo zijn dat er een stoorzender in de buurt is dit werkt ook nog wel eens tegen.
komt het probleem telkens voor op dezelfde plaats?
dan ligt het hier aan. het kan ook zijn dat er vocht bij de ontvanger zit deze bevind zicht boven bij de binnenspiegel op het raam geplakt. mocht hij daar niet zitten dan komt het ook wel voor dat deze op het raam zit bij de passagier stoel (voorraam)[/quote]
Waar de auto ook staat maakt geen verschil. De ontvanger heb ik wel aangedacht maar ik wist niet dat er wel eens vocht in kan zitten ,dus die ga ik even opzoeken en bekijken , Bedankt voor uw reactie groeten djas

pluto9150 (0), 16 jaar geleden

Heb onlangs hetzelfde gehad, na lang zoeken bleek dat de stekker op het slot van het rechterportier geen goed cotact meer maakte door oxidatie.
Na een grondige reiniging en ingevet te hebben met zuurvrije vaseline werkt het systeem weer perfect.
Ook de lichten knipperen weer tijdens de bediening.

oldtimer (0) PRO, 16 jaar geleden

A.b. opnieuw inleren is, contact aan 10 sec.sluitknop ingedrukt houden,10 sec wachten en dan moet hij het weer doen.
Centrale van de centrale vergrendeling en de ontvanger zit in de BSI verwerkt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.