Peugeot 206: Voeding stuurapparaat wordt onderbroken

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Wij hebben een peugeot 206 1.4 van '99.
Probleem is dat tijdens het rijden het motormanagementlampje gaat branden waarna de motor afslaat.
9 van de 10 keer als je dan je koppeling in drukt en weer op laat komen slaat hij weer aan. de 10e keer krijg je hem niet meer aan de praat en moet je enkele minuten wachten waarna je hem weer kunt starten. Andere eigenschap is dat hij plosteling hoog in zijn toeren gaat lopen zo tegen de 2500 toeren. Hij is aan de kast geweest en dan komt de melding dat de voeding aan het stuurapparaat wordt onderbroken, maar tijdens het rijden de meters eraan gehad en terwijl een foutmelding komt blijkt de voeding tot aan het stuurapparaat gewoon in tact te blijven.
Het stuurapparaat is opgestuurd naar A&C Electronics in Almelo en na terugkomst blijkt dat de problemen niet zijn opgelost. Sterker nog hij is nu nauwelijks nog stationair aan de praat te houden. Als je hem op 1500 toeren laat lopen dan laat het stuurapparaat zien dat hij 60 stappen heeft gemaakt en als je hem vervolgens 3 kwartier op 1500 toeren laat lopen dan geeft hij nog maar 10 stappen aan. Wie heeft dit eerder meegemaakt???

Toinezx

Geplaatst door Toinezx (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Petje57 (0) PRO, 16 jaar geleden

Bobinebrug defect. Komt vaker voor. Vervang deze maar. Probleem opgelost.

Gr.

Toinezx (0), 16 jaar geleden

Hallo Petje57, petje af voor jou. We hebben vandaag een nieuwe bobine geplaatst en het probleem is opgelost. Hartstikke bedankt ! Toine

Petje57 (0) PRO, 16 jaar geleden

Stom toeval........ha, ha......

Mooi zo.

Gr.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum