Peugeot 306: centrale deurvergrendeling

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

Hoi kan iemand mij helpen met het volgende probleem, Bij mijn peugot 306 heb ik een probleem met de centrale deurvergrendeling. als ik met mijn afstands bediening mijn deur wil openen gaan alle deuren open behalve die aan de bestuurderszijde (dit probleem blijft na een nieuwe batterij). steek ik de sleutel in het portier aan de bestuurderszijde dan gaan alle deuren wel open, doe ik de sleutel echter aan de passagierszijde in het portier dan gaat de deur aan de bestuurderszijde ook niet open. ik weet me ff geen raad en weet ook niet hoe ik dit makkelijk op kan lossen kan iemand mij met dit probleem helpen alvast bedankt groeten peter oja dit is trouwens ook met het op slot doen

peterblokzijl

Geplaatst door peterblokzijl (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 306? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

rubenrispens (0), 17 jaar geleden

Motorje CV bestuurderszijde kapot, of kabelbreuk in het kabeltje van het stuursignaal om te openen. Gaat hij wel op slot met de AB? (bestuurderszijde)

306 cabrio (0) PRO, 17 jaar geleden

Het meest voorkomende is een draadbreuk in de buurt van de grote stekker bij de aansluiting van deur naar voorscherm.

arjankempeneers (0) PRO, 17 jaar geleden

Hier kun je bij de dealer een reparatieset voor krijgen. Is wel duur, maar stekker is gegoten dus moeilijk te repareren en meestal zijn er al meer stuk.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 of stel zelf een nieuwe vraag.