Peugeot 306: stilvallen

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

hoi ik heb ook nog een ander probleem met mijn 306 als ik op de snelweg heb gereden en ik kom in een file terecht dan wil mijn motor wel eens afslaan als hij te lang stationer moet draaien dit gebeurt ook wel eens als ik voor een stoplicht sta. het probleem komt alleen bij een warme motor tevoorschijn. (de moter draait als ie warm is maar 900 toeren stationair) nu ben ik vorige maand bij een garage geweest en die heeft hem helemaal doorgelicht hier kwamen 6 fouten bij het motormanagment tevoorschijn deze zijn gereset en daarna nog eens gecontroleerd en toen was het probleem verholpen, aan de bougies kan het ook niet liggen want die zijn laatst ook nog vernieuwd incluisief de kabels ikzelf en de garage kunnen het probleem niet vinden is er misschien iemand die hetzelfde heeft gehad en/of hier meer vanaf weet alvast bedankt.

peterblokzijl

Geplaatst door peterblokzijl (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 306? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

306 cabrio (0) PRO, 17 jaar geleden

Dit kan een paar oorzaken hebben. De stappenmotor voor het stationaire toerental kan vervuild zijn. Of de bobine is misschien zwak.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 of stel zelf een nieuwe vraag.