Peugeot 306 break 1.9d: centrale deurvergrendeling achterdeur.

Bouwjaar: 1999

druk je de aoto met de afstandsbediening op slot dan gaat de achterdeur aan de bestuurderszijde niet mee op slot en dan geeft motortje een schrapend geluid. druk je deze achterdeur met de hand op slot is ie wel afgsloten. echter doe je de auto met de afstandbedieng open gaat deze deur wel mee. motortje overleden?

vanzanten

Geplaatst door vanzanten (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 306? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

12 Reacties

T luteijn (0) PRO, 19 jaar geleden

Dat kan, het kan ook zijn dat de bedrading van een van voorportieren afgebroken is.

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

Sorry Toni maar,de achterdeuren worden vanuit de centrale aangestuurd met 2 draden en dat hij wel open gaat wil dus zeggen dat de draden heel zijn, dat de andere deuren wel normaal werken wil dus zeggen dat de bedrading in de voorportieren heel is.
Dus is er maar één conclusie mogelijk,motortje is stuk.
Sorry Tony, Groeten oldtimer.

vanzanten (0) PRO, 19 jaar geleden

bedankt voor de reacties, oldtimer klopt het dat er meerdere type's motortjes zijn? vandaag is de achterdeur wel een paar keer spontaan mee op slot gegaan maar schrapend geluid is dan nog wel aanwezig. valt mij wel op dat als hij wijgert je de deur open en dicht doet hij dan soms wel wil. kan natuurlijk ook toeval zijn.

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

bij de 306 zit het motortje verwerkt in het slot en ze hebben alleen de manier van aansluiten verandert verder niets.het motortje in jou slot is gewoon op.

vanzanten (0) PRO, 19 jaar geleden

zit dus niks anders op dan ander motortje te halen, maar past het motortje wat anders is aangesloten op mijn auto? of moet ik een identiek motortje zoeken? heb een deur van een 96 er 306 uitmekaar gehad maar lijkt me een heel ander motortje, plat en langwerpig en die van mij is dikker en vierkant.

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

dat bedoel ik , en de stekker is anders dus.

vanzanten (0) PRO, 19 jaar geleden

zit dus niks anders op dan naar de sloop en het oude motortje mee. zal nieuw wel een dure zijn.

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

Weet ik eigenlijk niet de onderdelen van Peugeot zijn over het algemeen niet zo gek duur.

vanzanten (0) PRO, 19 jaar geleden

zal morgen wel ff een dealer bellen, ben beniewd wat ze er voor vragen. op de sloop kost hij tussen de 40 en 50 euro. als het maar een beetje scheelt zit ik er een nieuwe in. ik hou je op de hoogte

vanzanten (0) PRO, 19 jaar geleden

gebruikt motortje gemonteerd, en het draait weer als een tierelier. even shoppen op de sloop scheelt toch behoorlijk motortje kost hier 30,- en nieuw 110,- dus is wel moeite waard om gebruikt te monteren. kon nergens werkend motortje krijgen, allemnaal kapot. toen maar even op de citroen afdeling gekeken en blijkt het slot van een xsara exact gelijk te zijn. dus werkt allemaal weer perfect.

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

prima toch.

LuckyMe (0), 19 jaar geleden

Is het motortje van een achterdeur zoveel duurder dan dat van de achterklep? Ik heb 38,62 euro betaald. Bij de dealer....

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum