Peugeot 306 1.9 TDi XT: Defecte airco

Bouwjaar: 1998

Al geruime tijd is mijn airco defect. De druk is voldoende, maar er zit geen spanning op de compressorpomp. Ondertussen is het Bitron-kastje en druksensor vernieuwd, maar geen resultaat.
Indien ik van de druksensor pin 4 (hierop staat 12 V) doorverbind met pin 2 sprint de compresser wel aan en draaien ook beide koelvinnen mee. Zodra ik de stekker op de druksensor plaats, springt het systeem uit.
Wie heeft dit eerder meegemaakt of weet hier een opossing voor. Indien iemand wij het electronisch schema kan opsturen, kan ik dit mogelijk zelf uitproberen.

Alwin Teeuwen

Geplaatst door Alwin Teeuwen (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 306? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

dit systeem zit nog niks elektronisch aan of het moet een climatecontrole zijn.anders zou ik maar eens kijken of het spul vanaf het bedieningspaneel wel wordt aangestuurd maar, als ik dit verhaal zo hoor zou ik zeggen"systeem is leeg".

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum