Peugeot 306: Centrale vergrendeling

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

De vergrendeling is spontaan in actie gekomen. Vijf keer worden de deuren plus achterklep geopend en gesloten. Hierna volgt een stilte periode van ca 25sec. waarna het ritueel zich herhaalt enz enz. Helaas gebeurde dit in de nacht en was het motorje van de achterklep al gesneuveld voordat ik de zekering had verweiderd.
Vraag: wat is de oorzaak?

Martin49

Geplaatst door Martin49 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 306? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

jan T (30) PRO, 13 jaar geleden

controleer eerst de bedrading tussen de deuren en de stijl in de rubbers.
begin lv daar komt wel breuk in voor met dit tot gevolg.

groetjes jan.

Martin49 (0), 13 jaar geleden

Beste Jan

Heb inmiddels kabelboompje gecontroleerd en vier! breuken gevonden dicht tegen stekker aan. solderen lijkt mij nagenoeg onmogelijk. Vervangen van de boom lijkt mij de enige juiste oplossing maar...... hoe gaat dat in z'n werk? Het lijkt wel of het hele dashboard eruit moet ?
Mvg Martin

jan T (30) PRO, 13 jaar geleden

nou is het geen draai stekker die je bij de stijl los kan halen.

groetjes jan.

Martin49 (0), 13 jaar geleden

De kabels lopen door de stijl naar binnen en komen dan ergens achter de zekeringenkast uit. Zoals ik het nu kan zien is het verweideren van de kast een helse klus. Aan de achterkant zullen vast wel stekkers zitten maar daar kom ik zo niet bij.

harry4203 (650) PRO, 13 jaar geleden

is origineel een reparatiedraadbundel voor te koop. je knipt dan de orig bedrading af zo dicht mogelijk bij de carrosserie, en soldeerd het nieuwe boompje eraan vast. LET OP, de draadkleuren komen niet overeen dus stuk voor stuk meten, en aan elkaar maken. maak het je makkelijk, en peuter de deur er ff uit.
ond nr rep bundel 6542vq €90 ex btw

Martin49 (0), 13 jaar geleden

Bedankt voor het meedenken. Zie ook geen betere oplossing. Deur had ik er al uit en ga snel een boompje bestellen. Het resutaat laat ik tzt weten.

groeten Martin

Martin49 (0), 13 jaar geleden

Het heeft even geduurd . Kabelboompje vervangen ( weet wel leukere klusjes te bedenken) Was ook wel nodig. Gelukkig doen de ramen en de speakers het weer maar....... de deurvergrendeling was weer aan het klapperen. Heb de zaak nu ontkoppeld en gebruik gewoon de sleutel.

groeten Martin

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 of stel zelf een nieuwe vraag.