Peugeot 206: centrale vergrendeling

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.1

herkent iemand dit probleem centrale vergrendeling werkt niet meer, als ik hem dichtmaak met de afstandsbediening op de sleutel gaat hij dicht en meteen weer open .als ik de deuren met de sleutel op slot draai , wat soms wel lukt soms gaat ook meteen de andere deur weer open.gaat hij naar verloop van tijd vanzelf weer open
ben naar de garage geweest en moest dar wachten bij de receptie en na een tijdje kwamen ze vertellen dat allebei de motortjes in de deuren kapot waren hebben de stekkers er af gehaald zodat ik met de sleutel kan sluiten.
toen ik het koffer dicht gooide deze was dus niet af te sluiten , liep plotseling de het motortje van de klep maar ook dicht en meteen weer open.
Ik twijfel er aan of alle motortjes in een keer stuk kunnen gaan.
Naar mijn idee zit er bij de zekeringen een relais of iets dergelijks wat de motortjes aanstuurt en is dit stuk want als ik op de sleutel druk hoor ik hier 2 keer klikken.
Als iemand raad weet of al eens zoiets heeft meegemaakt hoor ik het graag

wim5220

Geplaatst door wim5220 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

306 cabrio (0) PRO, 17 jaar geleden

Misschien dat een van de stangen van de bediening in een portier zwaar gaat, dan krijg je ook dit soort klachten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.