Peugeot 206 2004: Centrale vergrendeling/display

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1600

Sinds kort een 206 CC op de kop getikt. Alles werkt goed,, alleen de centrale vergrendeling niet, niet met sleutel, niet met afstandsbediening. Ook is de display (kilometerteller/oliepeil enz) tijdens motor aan niet te bedienen. Bij starten geeft hij wel de (juiste) waarden aan. Ook werkt binnenverlichting via linkerportier niet, wel via rechts. Ik verdenk een beetje het slot in de linkerdeur omdat daar ook de schakelaar voor de binnenverlichting in zou zitten. Iemand nog tips? Afstandbediening geeft alleen 'locatieknipperen' snel knipperen bedoel ik.

Rinke6504

Geplaatst door Rinke6504 (0) , lid sinds 4 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

9 Reacties

kaleido 1 (1585) PRO, 4 jaar geleden

Laat eens uit lezen , krijg je misschien een zoekrichting , nu wordt het gissen.

Rinke6504 (0), 4 jaar geleden

Dat wordt vandaag gedaan, fingers crossed. Dank voor je reactie

Rinke6504 (0), 4 jaar geleden

Uitlezen heeft niets opgeleverd. De lichtsignalen op het commando van de afstandsbediening werken correct, er klikt iets links onder in de zekeringkasthoek. Zekering 16, voor de CV is heel. Ook wat gefreubel aan bedrading laat het niet werken. Iemand nog enig idee?

Rinke6504 (0), 4 jaar geleden

Niemand een tip ? Zou het zo graag aan de praat krijgen.

Citrogek (0) PRO, 4 jaar geleden

Geeft hij in het display wel de deur open melding als de auto op contact staat? Bij de rechter en linker deur? Werkt de CV ook niet op de rechter voordeur? Als je een kenteken hebt kan ik je aan een schema helpen en kan je verder meten.

    Je kan via het uitlezen wel zien of de bsi de deur als open of dicht ziet. Dit is een handig gegeven voor de verdere zoektocht. - Citrogek (0) PRO, 4 jaar geleden

Rinke6504 (0), 4 jaar geleden

Hij geeft wel een deur open melding, links en rechts. Binnen verlichting gaat alleen aan op rechterdeur. CV werkt ook niet op rechts, alles moet met de hand op slot en open. 78PRVB, dank je wel zover !

Citrogek (0) PRO, 4 jaar geleden

Hierbij het schema. Ik denk dat de schakelaars in het slot goed zijn, aangezien de melding wel in het display verschijnt. Ook denk ik dat je problemen even los van elkaar moet zien want ik heb niet het idee dat het probleem van je cv te maken heeft met je binnenlamp.

Ik zou het deurpaneel demonteren en controleren of je alle voedingen en massa hebt op je motor. En controleren of het signaal binnenkomt bij het op slot doen. Succes!

Citrogek (0) PRO, 4 jaar geleden

Sorry dat wou niet, hier de goede

Rinke6504 (0), 4 jaar geleden

Bedankt weer, ik ga verder er mee, inwendige electra van het portier lijkt mij idd een goede tip

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.