Peugeot 206 SW 2003: climate control blower langzaam op gang

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: NFU, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 80

Beste mensen.

Ik heb een peugeot 206 sw 2003 met climate control.
Nu werkt deze prima alleen wanneer je hem gebruikt de eerste keer op een dag dan duurt het soms even voor de blower op gang komt. Ook handmatig kan je hem dan op zijn hardst zetten etc. maar dan gebeurt er niks tot een minuut ofzo en dan gaat die aan en kan je hem de hele dag zonder problemen gebruiken. Koelt ook super etc. Alleen wanneer je ochtends bijvoorbeeld de auto voor het eerst gebruikt reageert de ventilator niet. Tot je even wat verder bent. Soms gaat hij dan 1 seconde even snel aan en en weer uit en dan na 20 seconden begint die echt pas. En dan kan je hem ook regelen. Heeft iemand eerder dit probleem gehad? En zo ja wat was het probleem?
Alvast bedankt voor de hulp.

(Ik weet dat de auto gestart moet zijn voor je de ventilator kan gebruiken)

handsome1987

Geplaatst door handsome1987 , lid sinds 8 jaar geleden

1 Reactie

kaleido 1 PRO, 2 dagen geleden

Meet eens op je fanmotor of daar spanning komt en hoeveel ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 SW of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.