Peugeot 306: Code radio

Bouwjaar: 1997

Help!!!!!!!
Ik heb de zekering gereset(23), niet wetende dat ik dan de code voor de radio in moet toetsen. De code heb ik dus niet. Heb de dealer gebeld, en deze heeft de code ook niet. Achterop de radio staat de code, dus de radio moet eruit. Dat geprobeerd,zelfs meerdere mensen, maar dat lukt niet. Ik weet dat aan de onderste rand van de radio je de klemmetjes moet voelen en moet indrukken, maar lukt met geen mogelijkheid.
Kan iemand me vertellen hoe dit precies moet alsjeblieft??

Alvast bedankt.

Elaine

Geplaatst door Elaine (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 306? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

306 cabrio (0) PRO, 18 jaar geleden

Als het goed is staat op de radio zelf niet de code, tenzij j hem er zelf op hebt geschreven. Als het een originele radio is dan moet hij met iets dun plats onder de radio eruit gehaald worden. Er zitten daar 2 uitsparingen. Dat kan je doen met bijv. een voelermaatje of aardappelschilmesje. Anders is de code op te vragen via het chassisnummer van de auto. Mail deze eventueel aan mij.

heemskerk4251 (0), 18 jaar geleden

Als het een Clarion radio is, dan kan je de verwijder 'tools' aanschaffen op Ebay. Wordt regelmatig mee geadverteerd. Tik onder kopen Clarion in in 'alle rubrieken'. Even zoeken!

arie549 (0) PRO, 18 jaar geleden

als deze radio origineel vanaf nieuw geleverd is in deze auto, kan de dealer je code achterhalen aan de hand van het chassis nr zoals 306 zegt.

Elaine (0), 18 jaar geleden

Dankje Cabrio, ik mail je de gegevens door.
Cees en Arie ook bedankt, ik kijk verder hoe ik het kan oplossen.
Groetjes,Elaine.

Rikus81 (0), 18 jaar geleden

Als het een Clarion is en hij is niet af fabriek gemonteerd dan kan de dealer aan de hand van een code op het toestel, meestal beginnende met c1, de radiocode opvragen. Kost (soms) wel een tientje maar zo heb je er ook niks aan.

Mvg Rikus81

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 of stel zelf een nieuwe vraag.